Reset Password

click to see all images

Sardinië – Marina di Cardedu – Appartement – Domus Lai.

, ,
Sardinië, Italië, Sardinië
Appartementen
|2 Bedrooms|
Check Availability

Een ruim appartement in een villa, zeer dicht bij de stranden van Marina di Cardedu.

Met veranda, terrassen, BBQ en tuin.Gelegen tussen de kleine stad Cardedu en de prachtige witte stranden van Museddu, Foddini, Perdepera en Coccorocci, is dit mooie huis, omgeven in een oase van rust en privacy. Omgeven door een mediterrane tuin en terrassen. Het appartement heeft een eigen aparte ingang met alle benodigde privacy. Twee slaapkamers, een badkamer, een grote woonkamer, keuken, veranda, bbq. Met airconditioning.

Dankzij de schitterende kustlijn met zijn transparante water en de prachtige zeebodem is Ogliastra een paradijs voor duikliefhebbers. De wateren hier in Ogliastra zijn zeer gevarieerd en er kunnen zeer uiteenlopende duiken gemaakt worden. Het onderwaterlandschap biedt onder meer scheepswrakken, riffen met kreeften en mooie vissen, maar ook overblijfselen uit de oudheid zoals Romeinse resten en kanonnen van Spaanse schepen.

Echte liefhebbers mogen het natuurpark op het eilandje S’ Isola de Ogliastra zeker niet missen. Hier komen zeer veel vissoorten voor. Ook staat het eiland bekend om het kleurrijke water en de prachtige rotsformaties, gevormd door de wind. Het gebied rond Cardedu, is typisch Sardijnse bont met prachtige stranden, het achterland en de wilde berglandschap in de Gennargentu.

Cardedu is altijd al gedefinieerd als een land tussen de zee en de vijver, en misschien is dit kenmerk van het bewezen gunstig. Het land wordt doorkruist door een kleine rivier, de Rio Foddeddu, die rechtstreeks uitmondt in de zee bij de haven. Vlakbij is de haven van Arbatax, beroemd om zijn rode rotsen, die zijn naam dankt aan een blues festival dat plaats vindt elke zomer in het land. Deze rotsen bestaan uit dioriet porfier en rood en zwart die uit de zee als ze waren een soort van grote rotsen.

Dolomiet landschap lijkt opgetild recht van de zee. Later wilt praten over de stranden in de diepte, maar het volstaat te zeggen dat zijn gewilde bestemming voor vele toeristen naar het witte zand en helder en de helderheid van de zee. Wat betreft de meren, ze niet aanwezig zijn in het land, en de dichtstbijzijnde is Flumendosa. Het is niet echt een natuurpark, maar een resort waar u kunt genieten van oude gebouwen dateren uit de prehistorie Nuraghische. De Nuraghi zijn toren-vormige gebouwen die dateren tot 2000 jaar voor Christus en waren bedoeld om te defensief kwartalen. Hun naam is afgeleid van de oorspronkelijke taal van de plaats die de stapels stenen zien met Nur-vormig hol.

Op het gebied van de haven van Arbatax ontstaan twee andere monumenten, twee torens: de toren van San Miguel de Spaanse en de toren van de St. Gemiliano, gelegen aan weerszijden van het voorgebergte en gebouwd om militair-defensieve terug in de zeventiende eeuw. Een andere plek om te bezoeken als u houdt van geschiedenis en archeologie is het dorp van lage stenen monolieten en richtte bijna 2000 jaar voor Christus, dat is buiten het land gelegen tegenover het park van San Salvatore.

De Domus Janas van de oude gebouwen zijn uitgehouwen in de rotsen van de berg Terli en bestaan ??uit een aantal kamers die zijn ingericht met ronde openingen met frames. Ten slotte, op de Rio Foddeddu, een klein riviertje in de buurt, zie je een ijzeren brug van recente bouw dateert uit 1906. De stranden: De roem van Sardinië voor toerisme is zeker te wijten aan de schoonheid van de zee en de stranden, niet alleen uniek in de Italiaanse grondgebied, maar in het algemeen in de hele Middellandse Zee. Tortoli, met zijn lange stranden typische graniet oorsprong, kon niet worden overtroffen. Hier vindt u zandstranden en kliffen van rode porfier, zoals de ‘Red Rocks’, op het strand gelegen tussen Cea en Barisardo Tortolì. Het invoeren van het dorp een van de mooiste stranden van de baai van Port is zeker Frailis, in de buurt van Cape Bellavista. Hier is het zand van het strand is de meest openhartige van het eiland.

Beroemd gemaakt door de helderheid van het water en witte zandstrand staat bekend als de ‘Lido Orri’, niet ver van de luchthaven, die is verbazingwekkend dat iedereen loep landing. Elk jaar vieren we het feest van St. Anne op 26 juli met veel lekkernijen van de lokale keuken. Eindelijk naar het zuiden ligt het San Gemiliano strand met een mooie toren, geïdentificeerd volg de borden naar het toeristische dorpje met dezelfde naam.

Flora en fauna: In termen van flora, het totaal van alle vormen van vegetatie dat wil zeggen, zijn er ongeveer twee belangrijke gebieden in Tortolì: het bos en de Middellandse Zee, waarvan de laatste voorrang op de eerste.

Heide en rozemarijn, lavendel jeneverbes, mastiek van de brem, zijn alle plantaardige vormen die in overvloed in plekken in het land. Gaan met de hoogte en een beetje afstand van de zee komt in het bos met dennen en eiken domineren het gebied. Van planten om te gaan door de bloemen, met verschillende soorten zeldzame orchideeën en heel gegeerd en de wilde roos van de typische roze kleur.

Over te gaan tot de set van de dieren in het gebied en Ogliastra Tortolì in het bijzonder, dat de fauna, het moet gezegd worden dat, zoals in andere delen van Italië en de wereld, het zeer leeg is in de afgelopen jaren.

Ze zijn echter nog vele soorten zoogdieren, reptielen, vissen en vogels. Onder de eerste herinner me de Sardijnse herten, wilde zwijnen, hazen Sardinië, alle wilde dieren. Onder de reptielen, is het onmogelijk niet om de zeeschildpad te vermelden in de juiste tijd van het jaar dat haar eieren legt op de stranden van Tortoli en de buurlanden.

De patroonheilige van de stad is religieuze Sant ‘Andrea Apostel, en het feest ter ere van hem wordt ieder jaar gevierd op 30 november, ter ere van zijn dood in Patras in het jaar 60 AD. Capo Bellavista bevindt zich in een tweede kerk gewijd aan St. Lussorio deze tijd. Tijdens de viering van het festival hier, hield het ritueel ‘Simbidu’ dat zou een soort van veiling waarbij de hoogste bieder kan een ossenkar die een standbeeld van de heilige drive.

Andere historische bezienswaardigheden zijn gekoppeld aan specifieke wetten en wedstrijden uitgaan jaar geleden in dit kleine land: bijvoorbeeld, opgericht in 1851 is een premie voor degenen die doden mussen, ook in 1869 de bevolking nodig is en betaald aan sprinkhanen te doden. Vlak bij het dorp kunt u de bewonderenswaardige landelijk gelegen ouden kerk ‘Nostra Signora di Buoncammino’ bezoeken. Net zoals het de fantastische kust van Marina di Cairo met zijn brede strand van fijn wit zand. Vanaf Barisardo brengt u een weg helemaal langs het prachtig panoramisch uitzicht vanaf Marina di Cairo tot aan het strand van ‘sa perde pera’. Hier kunt u de een van de vele nuraghi’s van Sardinie bewonderen.

Zuidwaarts bevinden zich diverse kleine inhammen die bestaan uit roze graniet, gedomineerd door de berg van ‘Monte Cartucceddu’ (598m). Deze kan men bezoeken indien men zich begeeft door de sterke begroeiing van Monte Ferru van Tertenia en het gebergte van Capo s’Asta. Vanaf hier kunt u het strand bewonderen van Capo s’Asta wat behoort aan de gemeente Gairo. Nabij de afslag van de helling komt u uit bij de vallei van de rivier Gattiu.

Deze stroomt uit op het strand van Coccorocci. Dit strand is zeer beroemd vanwege zijn stenen, die welgevormd zijn door de kracht van het water. Nog zuidelijker, tegen de grens aan van de provincie Cagliari moet u beslist Marina de Tertinia bezoeken met zijn prachtige stranden zoals Foxi Manna, omgeven door een toeristen complex en zijn mooie nuraghi’s genaamd ‘Aleri en Longu e Nastasi’. San Giovanni di Sarrala is weer een ander wonderbaarlijk strand nabij Tertenia.

View more
×

Book Now

Add to Favorites
Contact Owner
Share
Your search results
Address
Address: Marina di Cardedu
City:
Country: Italy
Details
Property ID: 31333
Bedrooms: 2
Features
Other Features
Air Conditioner
TV
Washer

Availability

oktober 2021
M D W D V Z Z
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
november 2021
M D W D V Z Z
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
past
today
booked
x