Wachtwoord resetten

Inloggen
Menu
Your search results
Over ons

Over ons

Overwinteren is een wereldwijde dienst voor vastgoedeigenaren en vakantiegangers. Eigenaren van vakantiewoningen en hotel accommodaties beschikbaar voor de verhuur kunnen een advertentie bij ons plaatsen voor hun vastgoed zodat mensen die hun wintervakantie plannen de perfecte verblijfplaats kunnen kiezen.

Meer dan 2 miljoen vakantiegangers per jaar gebruiken Overwinteren om hun vakantie te plannen bij duizenden particuliere vakantiewoningen en hotels op meer dan 45 locaties over de hele wereld.

Waar we in geloven

Het is onze missie het makkelijk en betaalbaar te maken voor vastgoedeigenaren en vakantiegangers om elkaar te vinden en om vakantieboekingen te maken die een perfecte match zijn voor beide partijen.

Wij streven ernaar om een transparant en handig platform te bieden aan zowel vastgoedeigenaren als vakantiegangers zodat het plannen van een vakantie snel, makkelijk en zorgeloos is waardoor je meer tijd hebt voor plezier voor jezelf en je mede vakantiegangers.

Bij ons adverteren

Laat vakantiegangers overal ter wereld kennis maken met jouw accommodatie die te huur is. Je kunt één of meerdere accommodaties bij ons plaatsen. Hoe meer advertenties, hoe goedkoper elke vermelding.

Je vastgoed wordt per locatie vermeld. Je kunt je zichtbaarheid ook verbeteren door je vastgoed in onze speciale lijsten, nieuwsbrieven en social media te plaatsen.

Betaal alleen een jaarlijks lidmaatschap. Geen commissie. Geen verborgen kosten. We laten vakantiegangers direct contact met je opnemen zodat je de boeking zelf kunt regelen. Het kan niet makkelijker!

Voor wintervakantie planners

Vind makkelijk vakantiewoningen op de bestemming naar keuze voor koppels, families en groepen. Selecteer simpelweg je favoriete bestemming en bekijk de beschikbare accommodaties.

Zodra je een vakantiewoning of hotel hebt gevonden dat aan je wensen voldoet neem je direct contact op met de eigenaren om te reserveren.

De huurprijs wordt door de eigenaren bepaald. Er zijn geen verborgen of extra kosten, behalve hetgeen je afspreekt met de eigenaar. Alles wat je hierna nog hoeft te doen is je koffers inpakken!