Overwintervilla in Alhaurin de la Torre

Zoekveld

ADVABB-2591

Land/Regio:


Naam eigenaar:
La Casita
Telefoon:
n/a
Website:
E-mail:
n/a
Plaats:
Alhaurin de la Torre
Type accommodatie:
Villa


Aantal personen:
2
Kamer(s):
1
Locatie:
Landelijk
Voorzieningen:
Zwembad / Tv / Internet / Airconditioning / Wasmachine / BedlinnenLa Casita.Villa La Casita ligt tegen een heuveltje op een eigen terrein van ca. 400m² met een privé zwembad omringd door een speels aangelegde tuin.

De achterzijde, waar ook het zwembad (7x7m) temidden van een groot grasveld ligt, is geheel ommuurd en is een oase van rust na een actieve dag. Zowel het zwembad als de tuin zijn niet voor vreemde ogen zichtbaar.
Vanuit de loungestoelen op het verhoogde terras heb je een prachtig uitzicht over het zwembad, de boomgaard en op de glooiende heuvels in de verte. Onder de pergola is het daar heerlijk toeven op het warmst van de dag. Naast het huis is een ruime barbecueplaats. ‘s Avonds kunnen tuin en zwembad worden verlicht zodat het ook ’s avonds aangenaam toeven is terwijl de barbecue nog smeult.

Overwinteren? Deze vakantiewoning biedt uitstekende overwintermogelijkheden tegen een zeer scherpe prijs. In de winter kan je tussen 1 november en 1 april deze villa in Andalusië per kalendermaand huren tegen speciale overwintervoorwaarden. Je kunt dan ook gebruik maken van het verwarmde zwembad op het centrale servicepunt van La Casita in Andalusië.

Klik hier voor meer informatie over deze accommodatie