Adverteren

Zoekveld

Adverteren op Overwinteren.nl
Overwinteren.nl is een portal voor overwinteraccommodaties en actieve reizen. Overwinteren.nl brengt aanbieders van overwinteraccommodaties en -actieve reizen op eenvoudige wijzen in contact met overwinteraars en actieve reizigers.  Geïnteresseerde huurders kunnen rechtstreeks met de eigenaar of beheerder contact opnemen.

Op de overzichtelijke website van overwinteren.nl vindt de overwinteraar in één oogopslag een uitgebreid aanbod van accommodaties.
Een advertentie op overwinteren.nl betekent een aanzienlijke uitbreiding van uw verhuur mogelijkheden.
Voor slechts € 61,50 staat ook uw advertentie een jaar lang op overwinteren.nl in zowel de Nederlandse als de Engelse versie. Voor het adverteren van meerdere accommodaties bestaat een aantrekkelijke kortingsregeling, zie onderstaand overzicht. Als u als adverteerder een link naar onze website plaatst nemen wij uw advertentie gratis op onze Facebook pagina op met een foto, beschrijving van uw accommodatie en een link naar uw advertentie op onze website. Zie de voorbeelden op onze Facebook pagina onder het kopje "overwinter accommodaties". Neem ook eens een kijkje bij onze presentatie op Youtube .

 

Klik hier voor enkele reacties van enthousiaste adverteerders.

 

Advertenties voor Spanje en Portugal en Italië zullen wij tevens gratis opnemen op respectievelijk www.italie-overwinteren.nl  www.spanje-overwinteren.nl of www.portugal-overwinteren.nl

In de laatste 12 maanden werden 2.097.504  bezoekers geregistreerd die zo'n 9.834.288 pagina's bekeken.
Uw advertentie staat op de startpagina van de regio in het betreffende land met een doorklik naar uw eigen pagina waarop u ruimschoots alle accommodatie informatie kunt geven, uw contact gegevens kunt vermelden (incl.een link naar uw eigen website) en 8 foto’s plaatsen. Overwinteren.nl berekent geen percentage, provisie, commissie of andere soortgelijke kosten.

De markt van senioren met een hoger inkomen, die een deel van het jaar in het buitenland willen doorbrengen, zal in de komende 10 jaar sterk blijven groeien.
Het aantal 55plussers zal in deze periode, alleen in Nederland al, groeien van 3,8 naar 5,5 miljoen personen, 18% van deze mensen overweegt te overwinteren. De promotie van onze website is dan ook vooral gericht op deze doelgroep.
De meeste bezoekers vinden onze website uiteraard op het zoekwoord “overwinteren”.
Overwinteren.nl staat altijd bij de eerste resultaten op dit zoekwoord in de belangrijkste zoekmachines Google, Yahoo en Bing.
Verder zijn wij op top posities te vinden op Startpagina  (senioren-vakanties en senioren-overwinteren ) en adverteren we op vele andere gespecialiseerde websites.
 

U kunt een advertentie plaatsen door u te registreren (kopje login in het menu). U ontvangt daarna een mail met verdere instructies. Na het aanmaken van de advertentie ontvangt u een mail met het verzoek de advertentie te betalen, dat kan via Ideal, paypal en credit card. Na ontvangst van uw betaling wordt de advertentie direct zichtbaar voor bezoekers. U kunt uw advertentie achteraf altijd aanpassen door in te loggen.

 Kortingsregeling.

 • U kunt er ook voor kiezen één of meer accommodaties toe te voegen aan ons bestand. Voor het adverteren van meerdere accommodaties bieden wij aantrekkelijke kortingen op de toch al lage advertentie tarieven. Zie de onderstaande kortingstabel.

Uw investering per advertentie wordt lager naarmate u meer accommodaties op onze website plaatst.
Tarieven per jaar bij het plaatsen van:

 • 1 accommodatie                                     € 61,50
 • 2 tot en met 5 accommodaties               € 54,50 per accommodatie.
 • 6 tot en met 10 accommodaties             € 49,50 per accommodatie.
 • 11 tot en met 15 accommodaties           € 44,50 per accommodatie.
 • vanaf 16 tot accommodaties                  € 39,50 per accommodatie.

 Extra promotie mogelijkheden:

 • Een advertentie wordt na plaatsing en verlenging bovenaan in de rubriek geplaatst. Er bestaat ook de mogelijkheid dit tussentijds te doen. De kosten hiervoor bedragen € 9,95 per keer.
 • U kunt uw advertentie laten meedraaien in de rubriek 'Uitgelicht' aan de linkerkant op iedere pagina van de website. Er zullen maximaal 5 uitgelichte advertenties per blokje in de roulerende banner geplaatst worden. Wij gebruiken hiervoor de eerste foto van uw advertentie die wordt doorgelinkt naar uw advertentie. Uw uitgelichte advertentie wordt roulerend vertoond op iedere pagina van de website. De kosten voor deze extra promotiemogelijkheid zijn: € 15 per maand,  € 40 per kwartaal € 70 per half jaar en € 120 per jaar.
 • U kunt een vermelding plaatsen met een link naar uw advertentie in onze nieuwsbrief die naar honderden overwinteraars gaat die zich daar voor hebben opgegeven. Een vermelding kost € 29,50 per keer.
 • Heeft u een speciale aanbieding of wilt u een nog openstaande periode “last minute” verhuren? Maak dan gebruik van onze rubriek “Speciale aanbiedingen en Last minutes”. Uw speciale aanbieding komt op de hoofdpagina van de website te staan, de pagina waarop de meeste van onze bezoekers  binnenkomen. De kosten voor deze extra promotiemogelijkheid zijn 49,50 voor een maand, 94,50 voor 2 maanden of 119,50 voor 3 maanden. Er zullen maximaal 5 speciale aanbiedingen tegelijk worden opgenomen.

 • Er is op www.overwinteren.nl ook een rubriek actieve reizen. Als adverteerder met een overwinteraccommodatie adverteert u in deze rubriek met 50% korting geen € 61,50 voor een jaar adverteren maar € 30,75.
 • Wilt u als adverteerder op www.overwinteren.nl, uw accommodatie ook gratis op onze Facebook pagina promoten met een beschrijving van uw accommodatie en een link naar uw advertentie op onze website? Dat kan in ruil voor een link op uw website naar www.overwinteren.nl , als u van deze mogelijkheid gebruik wenst te maken laat ons dan even weten waar de link is opgenomen.

   

Alle tarieven zijn inclusief BTW.

Wij hopen u te kunnen verwelkomen als adverteerder op www.overwinteren.nl en zo de kans op winter verhuur van uw accommodaties te vergroten.

Indien u nu een advertentie wilt plaatsen klikt u in het menu op adverteren en dan registreren.

                                                                               Wij wensen u goede verhuur !